appartementkleinwalsertal.nl

Heerlijk skiƫn direct aan de piste of wandelen in de zomer. Elk seizoen is fijn in het kleinwalsertal!

Wintersport

Het gebied
Het Kleinwalsertal is een ideaal wintersportgebied. Er is sneeuwzekerheid van begin december tot en met eind maart. Vaak kan je in april ook nog skien.

De drie plaatsen Riezlern, Hirschegg en Mittelberg liggen op ca 1200 meter hoogte. De grote liften (Walmerdingerhorn, Kanzelwandbahn, Ifenlift en Parsenlift) gaan naar ca 2000 meter hoogte.Klik hier voor de toeristische informatie van de dorpjes.

Het gebied kent bijna 50 skiliften, voor alle leeftijden en ervaringsgraden. Er zijn voldoende blauwe, rode en zwarte pistes. In totaal is er 124 km aan geprepareerde pistes. Daarbij komen een paar snow- en funparks voor de creatieve snowboarders.

Daarnaast zijn er vele geprepareerde langlauflopes (45 km in het dal en 73 km in Oberstdorf).

Klik hier voor het overzicht van de skipistes


Skischool
Er is een skischool in het Aparthotel. Zelf gaan we altijd naar Skischool Bodmen-Baad. Zij zijn echt gespecialseerd in kinderen en hebben erg leuke leraren. Vooral "Der Kanadian Korner", de bocht in het kinderparcours op de afsluitende vrijdagochtend is een aanrader.

Klik hier voor meer informatie over de skischool
Winterwandelen
Ook voor niet-skiers is er voldoende te beleven. Je kunt er prachtige wandelingen in de bergen maken. Er zijn voldoende skihutten op de route om tijdig wat te eten of te drinken. Of gewoon lekker met een boek in de zon te liggen en te ontspannen.