appartementkleinwalsertal.nl

Heerlijk skiƫn direct aan de piste of wandelen in de zomer. Elk seizoen is fijn in het kleinwalsertal!

Gezinsactiviteiten

Het Kleinwalsertal is bij uitstek het gebied om met (jonge) kinderen naar toe te gaan. Het gebied straalt een geborgenheid en huiselijkheid uit.
De plaatselijke mascotte is Burmi, de bergmarmot.

Met de Allgau-gastekarte kunt voor niets (of een heel klein beetje) van vele attracties voor het hele gezin genieten. We geven hier slechts enkele voorbeelden van groot scala aan activiteiten. In het appartement ligt een map met veel folders speciaal gericht op gezinnen met kinderen. Veel van de activiteiten zijn geschikt voor mooi en minder mooi weer.

Zwemmen
In Riezlern is een leuk openluchtzwembad. Wilt u liever naar een tropisch zwemparadijs? Ga dan naar Wonnemar in Sonthofen voor een groot speelparadijs plus wellness en sauna faciliteiten voor de ouders. Sonthofen is ca 25 minuten rijden vanaf het appartement.
http://www.wonnemar.de/de/sonthofen/home.html

Dierenpark
In het Alpenwildpark zijn de (wilde) dieren zo tam, dat zelfs kleine kinderen ze kunnen voeren. Het is ca 30 minuten rijden vanaf het appartement
http://www.alpenwildpark.de/

Madurodam in de Allgau
In Oberstaufen (op 50 minuten rijden vanaf het appartement) is een soort Madurodam met vooral veel miniatuurtreintjes.
http://www.miniwelt-oberstaufen.de/

Rodelen!!
Wil je lekker snel van de berg af op een sleetje tussen de koeien en lekker gillen? Leef je dan helemaal uit in Alpsee Bergwelt in Innerstadt. Daar is de langste rodelbaan van Duitsland. Gegarandeerd fun op slechts 30 minuten van het appartement.
http://www.alpsee-bergwelt.de/

Alles op schaatsen
Elke dag trainen op de ijsbaan van Oberstdorf topsporters in schaatsen, shorttrack, ijshockey, curling of kunstschaatsen. Je kunt hier naar kijken of zelf de schaatsen onderbinden. De ijsbaan is alle dagen geopend, zomer en winter!
http://www.oberstdorf.de/erlebnis/eissportzentrum/eissportzentrum.html

Bronwater
Wil je weten hoe al die smeltsneeuw in de zomer wordt afgevoerd naar de rivieren? En met welk een natuurgeweld dat naar beneden dondert? Ga dan eens kijken bij de Breitachklamm. Je staat versteld van het koude water en de kracht van de rotsen. Zeer spectaculair voor ouder en kind.
http://www.breitachklamm.de/